MÅNENDENS MENU

AFTEN MENU

DECEMBER


3 Retter med vin 399,-

3 Retter 249,-

2 Retter 199,-

1 Hovedret 139,-

FORETTER

  • Hummerbisque med jomfruhummer, torsk, urteolie, sprød brødchips & dild
  • Jordskokke med syltet rødbede, sprød salat & jordskokkechips
  • Blåmuslinger, hvidvinsauce & urter

HOVEDRETTER

  • Pandestegt andebryst med syltet rødkål, æblekompot, smørstegt grønkål, nye kartofler & peber sauce
  • Stegt unghane med frikassé / serveres med kartofler
  • Oksesteak
    Fritter - grønt - bearnaise
    (tillæg kr. 59,-)
    som hovedret alene 229,-

DESSERTER

  • Passions cheese cake med skovbær couus & frisk bær
  • Ris a la mande
  • Oste tallerken
    3 forskellige oste, sprøde havregrynsflager, bær kompot
    (Tillæg kr.15,-)

Velbekomme

VINMENU

SE VALGMULIGHEDER


STANDARD

PRIS: 149,-

Forret: Hvidvin - Pearl Valley Sydafrika Chenin blanc,
Colombard, Chardonnay (pr. glas 55,-)

Pearl Valley White fremstår med en smuk strågul, næsten gylden farve i glasset, med fine grønne strøg. I duften mødes man af fersken,
stikkelsbær, grapefrugter og ikke mindst citrus. I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vinen opleves frisk og halvtør med et tydeligt eksotisk udtryk og en flot balance

Hovedret: Rødvin - Stony Creek Shiraz Australien (pr. glas 55,-)

Denne Shiraz er dyb sort med herlig ekspressiv duft af blommer, sorte kirsebr og lidt friskkværnet peber. Smagen balancerer med harmonisk
cremet struktur og lang fylde med en hel palet af frugtaromaer.

Dessert: Specielt udvalgt til retten

PREMIUM

(Valgfri fra standard menuen også)

PRIS: 199,-

Forret: Hvidvin - Stony Creek Sauvignon Blanc, New Zealand (pr. glas 55,-)

Funklende klar i glasset med et grønt skær. Herlig frisk duft med typiske noter af hyldeblomst og friske grønne druer. Smagen er fyldt med grønne bær og frisk eksotisk frugt. Medium fyldig med lang eftersmag.

Hovedret: Rødvin - Fiorino Toscana Rosso IGP (pr. glas 79,-)

Fiorino er fremstillet på Sangiovese-druen iblandet Merlot og Cabernet samt en mindre mængde lokale druer. Sangiovese lægger også rygrad til berømte vine som Brunello og Chianti Classico. Druerne er høstet fra marker i Toscana distriktet, og vinifikationen er traditionel. Fiorino er lagret 9 måneder på egetræsfade. Fiorino har en dyb smuk farve med intens kerne. Duften er præget af Sangiovese-druens klassiske kirsebær og et let krydret strejf af basilikum. Smagen er fyldig med stor frugtrigdom og noter af kirsebær, blåbær og et krydret strejf. En rund og fyldig vin med silkebløde tanniner fra fadlagringen.

Dessert: Specielt udvalgt til retten

LUKSUS

(Valgfri mellem de ovennævnte vine)

PRIS: 249,-

Forret: Hvidvin - Riesling Charles Sparr, Frankrig (pr. glas 79,-)

Flot gylden i glasset med herlig ekspressiv duft af grønne æbler og et hint af mineralitet, som munder ud i duften af citrusfrugter.
Smagen har blød fylde og god struktur. Her er noter af citrus og moden ananas i baggrunden. En dejlig friskhed giver en vin med lang eftersmag.

Hovedret: Rødvin - Wente Vinyards Zinfandel, USA, Californien (pr. glas 99,-)

Zinfandel druerne til denne vin, er dyrket på skråninger, hvor der er god luftgennemstrømning mellem rækkerne. Denne afkøling af druerne giver en lang modningssæson og druer med god syre. Vinen er gæret i opretstående tanke, hvor mosten er pumpet over skallerne flere gange dagligt for at udtrække bløde tanniner fra skallerne. Inden aftapning, er vinen lagret på en blanding af amerikanske og franske egetræsfade.
Flot rød i glasset med en elegant bouquet af røde kirsebær og lidt krydderi fra fadet. I munden fornemmes herlig moden rød frugt i
balance med krydderiet og en elegant eftersmag.

Dessert: Specielt udvalgt til retten